Ελληνικά

 
 
Επιλέξτε Άτομα
Ημερομηνία Άφιξης
Διαν/σεις - Ημ/νία Αναχώρησης
Αριθμός Δωματίων
Κωδικός Ειδικής Προσφοράς
 
 

ΗΛΙΟΣ και ΘΑΛΑΣΣΑ

Αγαπητοί επισκέπτες, η ηλιακή ενέργεια είναι πράσινη ενέργεια, φιλική στο περιβάλλον, καθώς για την εκμετάλλευση της δεν απαιτείται  κάποια ενεργητική παρέμβαση, η οποία να επιβαρύνει το περιβάλλον. Η αξιοποίησή της αποτελεί  πρώτη προτεραιότητα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα βρίσκεται  στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.

Το ξενοδοχείο Ήλιος, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του, κατασκευάστηκε με κριτήρια που αντανακλούν τη μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, η οποία είναι ανεξάντλητη, οικονομική και δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, καθώς επίσης εφαρμόζει και μια σειρά από πράσινες πρακτικές  για την προστασία του περιβάλλοντος. Η προσπάθεια αυτή πιστοποιήθηκε από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης  EURO CERT, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001.

Το ξενοδοχείο ΉΛΙΟΣ με ευαισθησία, με φιλική διάθεση αλλά και με ιδιαίτερο σεβασμό για το περιβάλλον, δημιουργεί και εγκαινιάζει το SUN and SEA.

Ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα πλημυρισμένο από Ήλιο, όπως η Ελλάδα μας, στηριζόμενο σε καταπράσινες σκέψεις, όπως τις γαλαζοπράσινες ακρογιαλιές μας, και βασισμένο σε κανόνες που πάντα ενημερώνονται και βελτιώνονται, σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και σεβασμού προς το περιβάλλον μας.

Προτεραιότητά μας και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, άνεση και πολυτέλεια με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον καθώς επίσης άπλετη φιλική διάθεση ώστε η διαμονή τους να γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη και δημιουργική, συμβάλλοντας μαζί μας στην προσπάθειά μας. Η προστασία και η καθαρότητα του περιβάλλοντος αφορά όλους μας.

Παρακάτω αναφέρουμε τις πρακτικές του ξενοδοχείου μας και πως οι επισκέπτες μας μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθειά μας.Οι στόχοι του ΗΛΙΟΣ και ΘΑΛΑΣΣΑ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ;
Ilios Beach Hotel, Holiday - Rethymno, Crete, Greece   Ilios Beach Hotel, Holiday - Rethymno, Crete, Greece   Privillege Cards, Ilios, Chryssi ammos, Thalassa, Philoxenia, Reyhymno
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Επιχειρησιακού 

Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση" ΕΣΠΑ 2007-2013
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, 

κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη 

καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site 

Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες